torstai 11. heinäkuuta 2013

Takki hihnalle


No nyyyt vihdoinkin sain ommeltua kameran hihnaan päällisen, ja ihan kiva siitä tulikin! Vähän persoonallisemman näköinen, eikä kameraa roikottaessa raavi niskaa niin pahasti. Kangas Marimekon Pirput parputtia. Se on kyllä yks miun suosikkeja, pieniä palleroita ja värikin niin iloisen keltainen.

Ehkäpä noista kuvista saa edes jotain osviittaa siihen miten tällainen ommellaan, joten ompelukone esiin vaan!  Ja voisihan sitä sitten vastaisuudessa kirjoitella ohjeita ja vinkkejä kaikenlaisiin näpertelyihin ja DIY-juttuihin, jos kiinnostusta riittää? :----)

5 kommenttia:

 1. Kiva idea! Tuotahan voisin soveltaa vaikkapa kitaran hihnaan, olen jo pitkään tuskaillut kun ei oikein enää iske tuo teini-ikäisenä ostettu hihna ja musiikkiliikkeiden hienoudet ovat pihille minulle liian tyyriitä. Olen kyllä aika onneton ompelukoneiden kanssa. Paksu neula olisi varmaan suotava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu miksipä ei! Ite ompelin tuon ihan tavallisella ohkaisella neulalla, mikä nyt sattui ompelukoneessa olemaan. Koska tuo Canonin hihna on tekonahkaa, niin meni ihan hyvin neula läpi. Jos päällystettävä hihna on oikeaa nahkaa, ompeluun kai pitää olla nahkaneula.. Mutta tietty voi käsinkin päällisen ommella, jos hihna on vähän paksumpaa niin kannattaa käyttää sormustinta, ettei näpit kärsi! :--)

   Poista
 2. oh my goodness thank you for this! I would love to make myself one because the one I have now is so so so boring!
  have a great day beautiful girl.

  much love.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kyllä, lisää tällaisia! Miun kameran hihnana toimii vanha ja ohut, musta nahkavyö :---D

  VastaaPoista