lauantai 5. toukokuuta 2012

Eesti on my mind


Oih Virossa oli kaunista, haluan heti takaisin nyt kiitos.
Oli värikkäitä puutaloja, antiikkipuoteja aarteineen, halpaa luomukasvisruokaa (ylläoleva nokkoslettuannos 2,8e). Niin ja käsityöliikkeissä paljon kaikkea kivaa hypisteltävää ja ostettavaa. Ostoksista ehkä myöhemmin lisää juttua tännekin.


 

Kolme päivää vierähti nopeasti, käytiin pitkillä kävelyillä, istuttiin meren rannalla, piknikkeiltiin hotellin terassilla, naurettiin ja nautittiin. Oli aika onnellista.


Argh aivot on jumissa eikä tekstiä tule, pitäisi mennä nukkumaan että jaksaa huomenna luokkaretkeillä. Enää olisi neljä viikkoa koulua ja sitten miusta pitäs tulla artesaani!! Lomaa odotan siis aika innolla, ja tietty seuraavia matkustelureissuja.. Liput on jo hankittu!!! :-----)

3 kommenttia:

 1. näyttää i-h-a-n-a-lta! vähä kade. mä myös. PIAN.

  VastaaPoista
 2. öhhh :--_D pakko tulla kertoo, et näin viime yönä unta, et mie ja piija katottiin yhdessä telkkaria ja sit sie olit siinä ja sit oltiin että whaatt...se oli joku virolainen talkshow. tai siinä unessa pääteltiin et se oli virolainen, koska puhuit jotain, mut ei ihan täysin ymmärretty et mitä. sitte pääteltiine et se on varmaan viroa.

  VastaaPoista
 3. sanna, pärnu on tosi jees!! kyllä suosittelen käymään :--)
  haha maukku siulla on ollu mahtava uni! voin niin hyvin kuvitella itteni virolaiseen talkshöyhyn!! :----D

  VastaaPoista