keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Merimiehen takkiKävin tänään kierrätystorilla ja käteen tarttui tämä takki pienistä ysäriviboista huolimatta. Viininpunainen väri - oi mahtavuutta! 
No, kotiin päästyäni olkatoppaukset lensivät kaaressa roskiin ja myös rumat vetskarinvetimet väänsin irti. Kirppikseltä kalastetut ankkurit ripustin vetoketjuihin ja myös taskuun ompelin merkin nostattamaan vähän lissee seilorihenkeä. Kevättakki onkin ollut jo pidemmän aikaa hakusessa ja tästä tuli ihan khuul. Ja se on mukavan ohut, että voi pitää villapaitaa alla läkähtymättä. Kelpaa tällä tallustella, kunhan löydän samettikangasta seuraavaan takkiprojektiin.

6 kommenttia:

 1. voivoivoi että miten ihana takki ja tuo huivi mikä takkia halaa! mistä se on! rakastuin heti :')

  VastaaPoista
 2. voi hihii! huivi on oikeasti poncho, tai mikä lie semmoinen viitta, mutta tuo kangas on kyllä niin kivaa että mie tykkään käyttää sitä huivina. muistaakseni JC:n alennuksista sen joskus pari kuukautta sitten ostin.
  niin ja muuten! näin siut joskus pari viikkoa sitten kun käytiin ikeassa kahvilla, mentiin samoilla busseilla ja olisin tullut sanomaan hei jos olisin uskaltanut :----) joten sanonpa nyt sen hei, ja siun blogi on yksi lemppareistani! :>

  VastaaPoista
 3. voih, niitä ei taida enää sitten ollakaan saatavilla :< mutta voin tulla tänne ihailemaan tuota sinun viittajuttua! :)

  ja mitä ihmettä, voi kuka sinä niistä olit! muistan pariskunnan joka istui edessä kai molemmilla kerroilla ja poikaystävä muistaa tyttöporukan jotka vaihtoivat paikkaa :) hih, mutta aika hassua, olisit vain tullut moikkaamaan vaikka olisin varmaan ollut ihan häkeltynyt!

  VastaaPoista
 4. juu! me taidettiin olla ne paikkaa vaihtavat, ja sisko ja sen poikaystävä istui teidän edessä :--) miulla oli violetti tukka ja paluumatkalla hörpöttelin kahvia. mutta ehkäpä ensi kerralla tulenkin moikkailemaan! :)

  VastaaPoista
 5. Aikas kiva tuunaus! :) Muutenkin blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta (i love kirppis.:)


  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) kivaa että tykkäät!

  VastaaPoista